degrotelijnen.nl

Wie ben ik?

Als interim manager/ procesbegeleider help ik organisaties om hun ambities en doelen scherp te krijgen en de weg daarnaar toe uit te zetten. Ik leef me snel in organisatie en vraagstukken in, negeer mijn intuïtie niet en doorzie het krachtenveld snel: Wat gaat helpen om in beweging te komen? 

Met mijn energie en bevlogenheid verbind ik mensen/ teams, zodat zij willen samenwerken en bijdragen. Met analytische degelijkheid en het nodige pragmatisme breng ik structuur in de opgave en de aanpak. Ik ben kritisch op ‘de samenhang der dingen’. Dat brengt focus. En geeft rust en vertrouwen, dat we het kunnen én gaan doen. Mijn duidelijkheid wordt gewaardeerd. Ik straal uit dat ‘t goed komt en durf ook te zeggen waar het op staat. Door opdrachtgevers ben ik een ‘daadkrachtig mensen-mens’ genoemd en zelf zeg ik graag ‘Als je wil dat het écht gedaan wordt, dan moet je het mij laten doen’. Ik ga voor resultaat en ben het best op mijn plek in organisaties die er klaar voor zijn om door te pakken. 

Hoe ik me ontspan? Ik lees veel, hou van museumbezoek, fotograferen, (lange afstandspaden) wandelen, judo en skiën, koken, wijn en lekker eten. En ik bouw graag (reis)ervaringen op met mijn twee geweldige puberzonen! Love them!

De grote lijnen

De grote lijnen maakt duidelijk wat er wordt verwacht. Met een gezamenlijk doel kan richting worden gegeven aan samenwerking.

IMG_1713

Wat doe ik?

Vanuit mijn expertise op het gebied van verandermanagement, huisvesting en bedrijfsvoering, ondersteun ik organisaties bij uiteenlopende verbetertrajecten...

Life Long Learning

Door te lezen ontsnap ik even aan de druk van alledag. Niets lekkerder dan in een boek verdwijnen, de tijd te vergeten en je in een andere wereld wanen...

1204_10_DGL_Logo_510x283px