degrotelijnen.nl

Wat doe ik?

Vanuit mijn expertise op het gebied van bestuurlijke processen, organisatiekunde, verandermanagement en bedrijfsvoering, ondersteun ik organisaties bij uiteenlopende trajecten. De afgelopen jaren is mijn toegevoegde waarde verschoven van ‘strategische huisvestingsexpertise’ naar het verbinden van mensen rond ambities en het op gang brengen van (onderwijs)vernieuwing en -innovatie.

Sturen zonder macht is voor mij de manier om organisaties te bewegen. Willen in plaats van moeten. Ik ben het kompas en de stok achter de deur. Ik neem graag de leiding en hou rekening met tempo, verandercapaciteit en -bereidheid. Kortom; van een flinke ontwikkelopgave word ik gelukkig; het aanjagen van complexe bestuurlijke en beleidsprocessen die er toe doen!

Per 1/9/2019 is DGL BV| De grote lijnen voor onbepaalde tijd in rust, omdat ik een nieuwe uitdaging heb gevonden. Als directielid van Techniek College Rotterdam ben ik verantwoordelijk voor de portefeuille Onderwijs & Kwaliteit. Volg me gerust via LinkedIn, zodat we in contact blijven.

Onderstaand een overzicht van mijn nevenfuncties waar ik veel energie en voldoening uit haal:

De grote lijnen

De grote lijnen maakt duidelijk wat er wordt verwacht. Met een gezamenlijk doel kan richting worden gegeven aan samenwerking.

Judith-Homefoto

Wie ben ik?

Als zelfstandig interim manager/ procesbegeleider voeg ik me snel en gemakkelijk in een organisatie en help de ambities en doelen scherp te krijgen...

Life Long Learning

Door te lezen ontsnap ik even aan de druk van alledag. Niets lekkerder dan in een boek verdwijnen, de tijd te vergeten en je in een andere wereld wanen...

1204_10_DGL_Logo_510x283px